25 jan 2018 15.00 - 17.30
Omschrijving

Met de nieuwe HP Sprout Pro kan op een fantastische manier lesmateriaal worden gemaakt. In deze interactieve Qtime worden de mogelijkheden van de nieuwe HP Sprout Pro gedemonstreerd. Daarna gaan we in kleine groepen zelf aan de slag met deze nieuwe machine. Augmented - en virtual reality, 2D en 3D scannen en flipped classroom, alles komt aan bod. Voor jou meteen een kans om een kijkje te nemen in het nieuwe Innovatielab. Een ruimte voor docenten om te experimenteren en te innoveren.

Onderdelen

Werken met de HP Sprout

25 jan 2018 15.00 - 17.30
Locatie
Centraal Bureau Quadraam
Werkvormen
volgt
Punten
180
Doelgroep
OP en studenten
Deelnemers
Minimaal 2 tot maximaal 30 deelnemers.
Extra informatie

**Voor een goede organisatie is aanmelden verplicht, niet alleen wordt er rekening gehouden met de catering en het trainingsmateriaal. Sommige Qtimes hebben een maximum aantal deelnemers dat mee kan doen. Wanneer we dus geen aanmelding van je ontvangen, kun je helaas ook niet meedoen! **

Georganiseerd door

VOC Uitvoerings...
Klaas Kuperus is sinds de invoering van de Sprout Pro als onderwijsconsulent betrokken bij de invoering van deze nieuwe machine. Hij kent de Sprout dus door en door en probeert zijn kennis op docenten over te brengen om ze zo te laten kennismaken met nieuwe technologie.