21 jun 2017 14.30 - 17.00
Omschrijving

Vanuit de scholen worden ieder jaar door met name Lio-studenten onderzoeken gedaan naar onderwerpen die er voor ons allemaal toe doen.
Vaak hoor en zie je niets meer over deze onderzoeksresultaten en verdwijnt het onderzoek in een vergeten map op de computer, en dat is natuurlijk zonde! Daar moet verandering in komen want juist het delen van deze resultaten is zo zinvol. Zo krijg je als medewerker van een school antwoorden op vragen die ook in jouw hoofd spelen en kun je vanuit de resultaten al tips & trucs meenemen voor de les van morgen. De studenten hebben een moderne kijk op het onderwijs, dat maakt het dat je zeker weten vernieuwende kennis op kunt nemen.

Tijdens Proeve(n) van onderzoek krijgen alle studenten en docenten die afgelopen jaar onderzoek hebben gedaan de mogelijkheid om hun ondervindingen op een interessante wijze te presenteren.

Op de Proeve(n) van Onderzoek zal er bij aanvang een tafel staan met hier op tickets voor de verschillende lokalen. Laat je verassen door de thema van dat lokaal!
Bekijk hier een overzicht van alle onderzoeken die gepresenteerd worden.

Heb jij afgelopen jaar onderzoek gedaan en ben je nog niet benaderd om je onderzoek te presenteren? Meld je dan snel aan bij Susanne Pondman (s.pondman@liemerscollege.nl) want wij vinden het heel interessant als ook jij je resultaten komt delen!

Onderdelen

Proeve(n) van Onderzoek

21 jun 2017 14.30 - 17.00
Locatie
Olympus College
Werkvormen
hoorcollege
Punten
150
Doelgroep
docenten
Deelnemers
Minimaal 20 tot maximaal 50 deelnemers.