8 mrt 2018 16.00 - 19.00
Omschrijving

Reflectie is de basis van ontwikkelingsgericht coachen. In dit coachcafé legt Carlijn Hoogeveen, coach bij de School voor Coaching  en Learnit , de focus op het stimuleren van inzicht krijgen in je kwaliteiten als begeleider.

 Met welke tools en vaardigheden helpen wij de studenten om een eerlijk zelfbeeld te verkrijgen? Hoe kunnen wij vanuit de kwetsbaarheid van de student het echte gesprek voeren zodat optimale ontwikkeling plaats kan vinden?

We gaan aan de slag om zelfreflectie te stimuleren door middel van verschillende feedbackoefeningen.

Weer een mooi coachcafé, waar coaches en begeleiders van Quadraam elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen en inspiratie opdoen!

 

Onderdelen

Coachcafé, een kijkje in de spiegel

8 mrt 2018 16.00 - 19.00
Locatie
Centraal Bureau Quadraam
Werkvormen
Coaching
groepswerk
hoorcollege
Informatie overdracht, uitwisseling van ervaringen en ideeën en oefenen met de aangeboden tips en tools
intervisie
Punten
180
Doelgroep
Coaches en begeleiders
Deelnemers
Minimaal 15 tot maximaal 50 deelnemers.
Programma

 

 

 

 

 

Extra informatie

**Voor een goede organisatie is aanmelden verplicht, niet alleen wordt er rekening gehouden met de catering en het trainingsmateriaal. Sommige Qtimes hebben een maximum aantal deelnemers dat mee kan doen. Wanneer we dus geen aanmelding van je ontvangen, kun je helaas ook niet meedoen!**

Georganiseerd door

VOC Uitvoerings...
Carlijn Hoogeveen Groei en ontwikkeling: dat zijn de twee begrippen waar mijn passie al jarenlang ligt, in de breedste zin van het woord. Met klanten resulteert dit in mooie, inzichtgevende adviesgesprekken, begeleiding, trainingen en (team)coaching. Het vergroten van inzicht in eigen kunnen en onderzoeken wat de ander belemmert om een volgende stap te zetten. Door goed te luisteren wat er (niet) gezegd wordt, een respectvolle spiegel voor te houden en altijd aan te sluiten bij de klant. Ik wil mensen in beweging zetten vanuit contact en verbinding en vanuit de overtuiging dat iedere deelnemers zelf het beste weet wat er nodig is, maar alleen even dat zetje in de goede richting nodig heeft. Mijn aanpak; in een veilige omgeving actiegerichte oefeningen ervaren die confronterend kunnen zijn, maar waar de lach ook zeker niet ontbreekt. Elke training, groep en individu is anders, en daarom altijd maatwerk. En wat is dat leuk en leerzaam!
Pieter Theunissen
Liemers College, locatie Zonegge
Daan Verwaaijen