20 feb 2017 16.00 - 19.00
Omschrijving

Drie los van elkaar te volgen workshops die essentieel zijn voor de basishouding van de docent. Kies er maximaal twee!:

Workshop 2: Stevig starten van je les: het goed starten van je les is essentieel voor de sfeer in de klas en de rust in je les. Maar soms is dat best lastig. Hoe organiseer je het zo dat je aandacht hebt voor je leerlingen, maar ook toekomt aan alle organisatorische hobbels? Wat is er nodig voor een heldere instructie?

Bij deze drie workshops geef je ook een stukje les aan onze ‘nepklas’ met speciaal opgeleide leerling-acteurs. Zij zijn getraind om feedback te geven. Je zult merken dat het spel van de leerlingacteurs zo levensecht is, dat je je vaardigheden heel realistisch kunt trainen.

Onderdelen

De basishouding van de docent (3 thema’s: kies max. 2): Stevig starten van je les

20 feb 2017 16.00 - 19.00
Werkvormen
Praktische oefeningen
Punten
180
Doelgroep
2e jaars studenten
startende docenten en zij-instromers in de beginfase
Deelnemers
Minimaal 6 tot maximaal 14 deelnemers.
Leerdoelen
Presentatie en uitstraling
Organisatie van de les
Het indelen van je instructie
Extra informatie

Neem eens een kijkje op www.jongerenalstrainingsacteur.nl

 **Voor een goede organisatie is aanmelden verplicht, niet alleen wordt er rekening gehouden met de catering en het trainingsmateriaal. Sommige Qtimes hebben een maximum aantal deelnemers dat mee kan doen. Wanneer we dus geen aanmelding van je ontvangen, kun je helaas ook niet meedoen! **

Georganiseerd door

Karen Oosterink
is sinds 24 jaar werkzaam als docent en coach aan het Liemers College en VOC en geeft daarnaast onderwijs- en communicatietrainingen. Zij heeft zich gespecialiseerd in non-verbale communicatie en het werken met leerlingacteurs. Deze leerlingen worden speciaal opgeleid in het acteren van verschillende soorten leerlinggedrag en het observeren van docenten.
Liemers College, locatie Didam