30 mei 2017

De afgelopen jaren hebben veel docenten van Quadraam samen met docenten van onze partner-lerarenopleidingen deelgenomen aan activiteiten die voortkomen uit de VSLS.
Het project versterking samenwerking lerarenopleidingen en scholen (afgekort VSLS) is een landelijk initiatief en heeft als doel om de samenwerking tussen de scholen van Quadraam en de partner-lerarenopleidingen te intensiveren. Binnen VSLS bevorderen we de kennisontwikkeling en kennisdeling binnen de scholen, tussen de scholen en tussen de lerarenopleidingen en de scholen.

6 maart 2017

Wij willen in het onderwijs de dingen graag steeds beter of net even anders doen. Het is best moeilijk om daar tijd voor te vinden, want de dagelijkse dingen slokken ons vaak op. De Kennisparade wil jou helpen door precies die workshop aan te bieden die jouw les of werkdag van morgen nét even beter of anders maakt. We bieden een uitgebreid programma aan voor alle medewerkers waarbij de opgedane kennis direct toepasbaar is tijdens jouw eerstvolgende werkdag

12 januari 2017

Sinds vandaag is de vernieuwde VOC-website online. 
Uiteraard staan wij altijd open voor ideeën en sugesties, Het VOC is immers altijd in beweging! 

24 november 2016

Met grote regelmaat hebben wij gehoord dat het onzettend fijn zou zijn als ons Qtime aanbod gebundeld wordt in een overzicht. Een overzicht waarbij de verbinding wordt gemaakt en waaruit blijkt welke workshops en trainingen elkaar versterken. 

22 november 2016

Op 6 april 2017 vindt alweer voor de derde keer De Kennisparade plaats!